Wie?

Willy Brouwer

Opgeleid in marketing, ervaring in touroperating en vele jaren in het communicatievak, bij bedrijven als Van Besouw, BAM en ARCADIS en bij Van der Hilst Communicatie. Sinds 1997 eigen bureau.

Persoonlijk

Mijn grote ervaring en inhoudelijke kennis op specifieke vakgebieden, neem ik mee in het samenspel met u als opdrachtgever. Ik breng de essentie van uw vraag helder in beeld en werk samen naar een resultaatgerichte oplossing. Een onafhankelijke en flexibele opstelling plus een persoonlijke betrokkenheid karakteriseren mijn werkwijze.

Brede belangstelling

Als communicatieprofessional volg ik de ontwikkelingen van mijn eigen vak. Mijn belangstelling reikt ook over de grenzen van mijn vakgebied heen. Zo laat ik me door filosofen inspireren over macht en zingeving in organisaties. En heeft mijn nieuwsgierigheid geleid tot de oprichting van kennisplatform OrgComm, een netwerk van professionals op het gebied van organisatiekunde en communicatie.

Verdieping

Mijn brede interesse vormt een belangrijke drijfveer in mijn werk. Ik geniet ervan als het ergens over gaat en vind het een uitdaging om de wereld verkennen. Vooral als het gaat om mensen en verhoudingen. Niet alleen binnen organisaties maar ook daarbuiten, in filosofisch opzicht en in relatie tot technische en maatschappelijke ontwikkelingen.

 

Bezoek ook mijn profiel op LinkedIn